Reméljük hamarosan találkozunk!

Az Anikó Szépségszalon olyanoknak nyújt megoldást, akik igényesek önmagukra és mindig különös figyelmet fordítanak megjelenésükre. Számukra a teljes körű szolgáltatást nyújtó szalonunk megoldást jelenthet abban, hogy nem kell külön szakembereket keresniük Budapest egymástól távol eső kerületeiben, így mindent egy helyen elintézhetnek, ezzel pedig időt és energiát takaríthatnak meg.

Elkötelezettek vagyunk a minőség és a  pozitív vendégelégedettség mellett, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a mögöttünk álló 31 év tapasztalata. Reméljük hamarosan személyesen is találkozhatunk majd veled!


Foglalj Időpontot Telefonon!

+36 30 458 8246


A csapatunk

Anikó

Anikó felel a szép körmökért és a csodás pillákért nálunk. 30 éve varázsolja már vendégeink körmeit szebbé és tekintetüket csábosabbá hónapra hónapra .

Ivett

,, Fontosnak tartom, hogy tisztában legyek az aktuális divatirányzatokkal, a legújabb hajszínekkel és fazonokkal. Ám azzal is számolnunk kell, hogy attól, hogy valami divat még nem áll jól mindenkinek, ezért igyekszem igényesen összeválogatni és az adott személyhez szabni a részletek."

Andi

Számára a szakmája egy igazi hivatás és célja, hogy vendégei mosollyal távozzanak tőle.

Kriszti

Kriszti specialitása a szép bőrnek. A szépség kortalan, így legyen szó tini vagy akár érett arcról, biztosan kihozza belőle a maximumot és többé nem kell smink mögé rejtened ragyogó, természetes arcbőrödet.


Házirendünk

Anikó Szépségszalon
Nyitvatartás:
H-P: 08:00-19:00
Sz: 08:00-13:00

1165. Budapest, Nyílhegy utca 8.
+36 1 407 2696 / + 36 30 458 8246 
Powered by Webnode Cookies
Create your website for free!