5 manikűr, ami 2024 legnagyobb trendje lesz

22/01/2024

Ha nem akarsz lemaradni a 2024 trendjeiről körmeid terén ezt el kell olvasnod!

1. Vörös revival

Hailey Bieber is a vörös körmök mellett döntött
Hailey Bieber is a vörös körmök mellett döntött

Valójában a piros köröm az OG körömtrend, amelynek több mint száz éves történelme van, de miután az elmúlt években háttérbe szorult, 2024-ben ismét a középpontba kerül. A piros körmök egy elegáns, új korszakba lépnek. Minden évszakban tökéletesen működnek időtlenségük miatt. A mély cseresznye- és merlotvörösek lesznek a divatosak 2024-ben, a nyári hónapokban pedig a paradicsom- és postaládavörösek dominálnak.

2. Barna

Barna körmök
Barna körmök

A barna volt az őszi-téli manikűrök meglepetés-árnyalata, miután a latte körmök mokkás körmökké alakultak át, de a semleges árnyalat velünk marad 2024-ben is. Ha szeretnénk eltávolodni a hangulatosabb árnyalatoktól, akkor válasszuk a hűvös árnyalatú trencsén és a mandula árnyalatokat, vagy a csokoládés tejkörmöket.

3. Balletcore

A balletcore esztétika 2023-ban még nagyobb méreteket öltött, lágy rózsaszínnel, masnis részletekkel és selymes kivitelezéssel, és ez a trend 2024-ben is folytatódik. Körmök terén jönnek a finom és krémes rózsaszínek, a matt nude-ok és a tejes fehérek, a rövid, letisztult formák. A balletcore körmök minden bőrtónushoz passzolnak. De 2024-ben látjuk majd a trend továbbfejlesztését is, barokkos díszítésekkel, mázas bevonattal és apró díszítésekkel, például masnikkal, virágokkal és drágakövekkel.

4. 3D körmök

3D körmök
3D körmök

Már néhány éve mondogatjuk, de a 3D körmök egyre inkább a fősodorba kerülnek. Jó mód arra, hogy egy érdekes csavart adj a körömdíszítésednek, és más trendekkel is jól működnek, például a krómmal. A 3D-s körmök készítésének technológiája az elmúlt évben sokat fejlődött, és minden körömépítő profi számára elérhetővé vált.

5. Állatminta

Leopárd
Leopárd

Ha egy igazán vicces, mégis menő trendet szeretnél kipróbálni, akkor az állatmintákat neked találták ki! A leopárdminta szexi, a teknősbéka trendi, a tehénminta pedig vicces, a többiről pedig még nem is beszéltünk. Bármelyiket is választod, mindenki a te körmeidet fogja figyelni! 

Anikó Szépségszalon
Nyitvatartás:
H-P: 08:00-19:00
Sz: 08:00-13:00

1165. Budapest, Nyílhegy utca 8.
+36 1 407 2696 / + 36 30 458 8246 
Powered by Webnode Cookies
Create your website for free!